Projecten

Project 1: Bordspel

Als eerste project moesten we een bordspel maken. Dit deed ik samen met 5 andere studenten. Dit project was een inleiding om kennis te maken met Scrum.

IMG_20171027_141005

Project 2: Game maken

Voor dit project heb ik met 4 andere studenten een game gemaakt in python met pygame, de bedoeling was dat iedereen zelf een minigame maakt en dat deze aan elkaar gekoppeld werden door middel van een menu. Zelf heb ik een minigame gemaakt waar je robots moet ontwijken die op je afkomen.

game

Project 3: Applicatie met data

Voor dit project heb ik met 5 andere studenten een applicatie gemaakt in C# waarmee we verschillende datasets kunnen vergelijken. Wij hebben een interface met de kaart van Rotterdam en diagrammen gecombineerd om zo datasets te kunnen vergelijken.

applicatie.jpg

Project 4: Mobile App

Voor dit project heb ik met 3 andere studenten een mobiele app gemaakt met Xamarin. Het is een app met recepten waar je zelf kan filteren op de ingrediënten die je in huis hebt.

Project C: Webshop

Voor dit project heb ik samen met 4 andere studenten een webshop gebouwd. Op de webshop verkopen we cd’s en lp’s. De front-end is gedaan met bootstrap en de back-end in PHP met Laravel

webshop.jpg

Project D: Emerging Technologies

Voor dit project heb ik samen met 4 andere studenten onderzocht of het mogelijk zou zijn de bezoekers van een evenement binnen te kunnen laten zonder dat hier enige interactie voor nodig is.  Hiervoor een gezichtsherkenningssysteem gebruikt wat de bezoekers door middel van poortjes het evenement zonder interactie binnen zou kunnen laten, dit systeem is gemaakt in Python.